Izlet Kuba 2025

soy cubanoskupina na Kubi,varadero

“Raziščite Kubo z nami s plesno šolo Soy Cubano: ekskluzivna kubanska avantura!”Izlet kuba feb 2025

Plesna šola Soy Cubano vas vabi na nepozabno potovanje, ki združuje spoznavanje kulture in plesne užitke na čudoviti Kubi. Naša ekskurzija poteka vsako leto v mesecu februarju in vas popelje na 2-tedensko dogodivščino, polno kulturnih doživetij in rekreacijskih aktivnosti, ki vam bodo ostale v spominu za vedno. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite temu edinstvenemu potovanju!

Raznolika Izkušnja na Kubi

Naša ekskurzija vključuje 2 tedna raziskovanja in uživanja v lepotah Kube. Prvi teden boste bivali v zasebnih domovih, kjer boste lahko bolj intimno spoznavali kubansko življenje in kulturo. Drugi teden pa boste razvajani v all-inclusive hotelu, ki se nahaja ob eni izmed najlepših plaž v svetu. Poleg tega boste imeli 24-urnega vodnika, ki bo poskrbel, da se boste počutili varne in udobno ter vam pomagal pri vseh morebitnih vprašanjih ali težavah.

Popolna Organizacija od A do Ž

Pri nas vam zagotavljamo popolno organizacijo vašega potovanja od začetka do konca. Sestanki z udeleženci pred odhodom nam omogočajo, da vaše potovanje prilagodimo vašim željam in potrebam, tako da lahko brezskrbno uživate v vsakem trenutku vaše avanture. Na naši spletni strani lahko najdete celoten podroben program potovanja s povezavo, da se lahko že vnaprej pripravite na vse, kar vas čaka.

Izlet Kuba 2025

Pravi Čas za Obisk Kube

Ob tem pa ne pozabimo na trenutno situacijo na Kubi. Kljub izzivom, s katerimi se država sooča, je prav zdaj pravi čas za obisk te čudovite dežele. Kubanska kultura, glasba, ples in gostoljubje vas bodo prevzeli in pustili neizbrisen vtis v vašem srcu.

Postanite član in se pridružite programu “Zanima me Kuba”.

Zdaj je pravi čas, da se pridružite našemu programu “Zanima me Kuba“! Ne zamudite te izjemne priložnosti, da doživite čarobnosti te karibske destinacije in se prepustite plesnim ritmom in toplini kubanskega sonca. Pridružite se nam in ustvarite spomine, ki jih ne boste nikoli pozabili!

dj jose de cuba v akciji, Latino DJ

Latino DJ

Dj Jose d cuba SALSA ...
ski salsa Soy Cubano, Plesne Ekskurzije Soy Cubano

Plesne Ekskurzije Soy Cubano

Plesne Ekskurzije : Plesna Šola ...
soy cubanoskupina na Kubi,varadero

Izlet Kuba 2025

Plesna šola Soy Cubano vas ...