Dj Latino

dj jose de cuba v akciji, dj latino

Dj Latino

SALSA - BACHATA - KIZOMBA - LATINO - REGGAETON - LATINO DISCO - DISCO. 70,80,90...

Plesna šola SOY CUBANO je znana po svojih vrhunskih plesnih tečajih in nepozabnih plesnih dogodkih, zdaj pa vam prinašamo tudi ekskluzivne DJ storitve, ki bodo vaše zabave dvignile na višjo raven! Ne glede na to, ali pripravljate latino zabavo v baru, poroko ali poslovni dogodek, smo tu, da poskrbimo za glasbo in vzdušje, ki ga želite.

Latino Zabave v Barih ali Klubih:

Želite oživiti svoj bar ali klub s strastnimi ritmi latino glasbe? Naši izkušeni DJ-ji bodo poskrbeli, da bo vaša zabava nepozabna! Z mešanico salsa, bachata, merengue in reggaeton glasbe bomo poskrbeli, da bo vaše občinstvo na plesišču ostalo do jutranjih ur.

DJ Latino za Poroke:

Vaša poročna zabava zasluži glasbo, ki bo ustvarila nepozabno vzdušje za vas in vaše goste. Naši DJ-ji za poroke bodo ustvarili pravšnjo kombinacijo romantičnih balad, živahnih ritmov in vaših najljubših pesmi, ki bodo dodali čar vašemu posebnemu dnevu.

josedecuba_dj_soy_cubano ples animacije v kopru

Poslovne Zabave:

Za vaš naslednji poslovni dogodek ali team-building aktivnost za vaše zaposlene zaupajte našim DJ Latino, da bodo poskrbeli za glasbo in zabavo. Ne glede na to, ali gre za sproščeno večerno druženje ali bolj formalno prireditev, bomo prilagodili glasbo, da bo ustrezala vašim željam in vzdušju dogodka.

Novoletne Zabave in Druge Posebne Priložnosti:

Obstaja mnogo priložnosti za praznovanje in mi smo tu, da poskrbimo, da bo glasba del vašega nepozabnega doživetja. Za novoletne zabave, obletnice, rojstne dneve ali katerokoli drugo posebno priložnost nas kontaktirajte in ustvarili bomo glasbeno kuliso, ki bo naredila vaš dogodek poseben.

Ostale ponudbe

ANIMACIJA - PLESNI VEČER - IZPOSOJA AVDIA - IZLET - PLESNI TEČAJI - ZASEBNI TEČAJI

dj jose de cuba v akciji, dj latino

Dj Latino

Dj Latino SALSA - BACHATA ...
ski salsa Soy Cubano, Plesne Ekskurzije Soy Cubano

Plesne Ekskurzije Soy Cubano

Plesne Ekskurzije : Plesna Šola ...
soy cubanoskupina na Kubi,varadero

Izlet Kuba 2025

Plesna šola Soy Cubano vas ...
Dj Jose d Cuba

Najemite našega DJ Latino za vaš naslednji dogodek

Jose de Cuba DJ in animacija v Taverni Koper

Iščete izkušenega  DJ latino, ki bo popestril vašo zabavo? Ne iščite več kot Plesni klub Soy Cubano. Naš DJ Jose d Cuba je specializiran za salso, bachato, kizombo, latino, reggaeton in latino disco. Zna brati množico in vzdrževati visoko energijo vso noč. Najemite ga za svoj naslednji bar, klub ali poslovni dogodek, poroko ali katero koli posebno priložnost. Pripravite se na ples vso noč ob najboljših latino ritmih v mestu.

KDO SMO?

Plesni klub Soy Cubano je bil ustanovljen 03. 12. 2003. Nastal je na pobudo ljubiteljev latinskoameriških plesov. Namen kluba je vzpodbujati plesno dejavnost in prispevati k popestritvi in dopolnitvi tovrstne plesne kulture. Svoj namen in cilje uresničujemo s pomočjo članov plesnega kluba Soy Cubano.  “PLESNI TEČAJ ZA PARE – PLESNI TEČAJ ZA SAMSKE”

NAŠ PRISTOP

V Soy Cubanu smo ponosni, da ponujamo različne tečaje kubanske salse in latinskega plesa, tako v paru kot solo. Naš cilj je ponuditi našim plesalcem edinstveno in nepozabno izkušnjo, s poudarkom na tehniki, umetniškem izražanju in predvsem zabavi.

NAŠE STORITVE:

  • Plesni tečaji: Ponujamo tečaje prilagojene vsem generacijam, ki jih vodijo prijetni instruktorji.”

    Plesni vaje v Kopru in Sežani, plesne vaje za samske, plesne vaje za starejše, power latino salsa solo in plesne vaje za pare.

  • Dogodki in zabave: Organiziramo vznemirljive dogodke in kubanske tematske zabave, kjer naši plesalci lahko usposabljajo svoje plesne spretnosti in se uživijo v vzdušje kubanske kulture.
  • Storitve DJ Latino in animacije: Iščete dodaten pridih pristne kubanske glasbe na svojem dogodku? Naše storitve DJ-ja in animacije zabav vam zagotavljajo nepozabno izkušnjo polno ritma in veselja!
  • Tematski izleti: Raziščite lepoto in čar Kube na naših vznemirljivih  izletih, zasnovanih, da se potopite v bogato zgodovino, glasbo in tradicijo te fascinantne karibske otoške države.

Dj Latino in več:

Poleg tega na Soycubano.net ponujamo enako kakovostno poučevanje in strast do kubanske salse, kar iz udobja vašega doma! Naši spletni tečaji vam omogočajo prilagodljivost učenja v svojem tempu, saj lahko dostopate do videoposnetkov, vaj in interaktivnih virov, ki vam bodo pomagali izboljšati svojo tehniko in uživati v plesu od kjerkoli in kadarkoli.

Zdaj, ko veste več o salsi, vas vabimo, da se pridružite našemu plesnemu klubu Soycubano.si in Soycubano.net, da raziščete, se učite in uživate v čudovitem svetu kubanskega plesa. Ne glede na to, kje ste, vam obljubimo nepozabno plesno izkušnjo polno ritma, zabave in strasti!