Tečaj Kubanske Salse

Tečaj Kubanske Salse

Tečaji kubanske salse

Na naši plesni šoli je kubanska salsa več kot le način plesa, je življenjski slog poln ritma in zabave! Z Joséjem in Tino se boste uživeli v živahen svet kubanske salse. Pripravite se na gibanje, smeh in zabavo kot še nikoli do slej! Pridružite se nam v plesnem klubu Soy Cubano in pustite, da vas salsa popelje v prijetno druženje in spoznavanje novih ljudi, preko plesa in zabave.

Urnik

Plesni tečaji salse potekajo v Kopru (Šalara) in v Sežani (športna dvorana)

Ponedeljek (Koper) Torek (Sežana) Sreda (Koper) Četrtek (Sežana)
19:00 - 20:00    Salsa3 20:30 - 21:30    Salsa 1 20:00 - 21:00    Salsa začetniki 19:15 - 20:15    Salsa 2-3
20:00 - 21:00    Salsa 2

Odkrijte Okus in Ritem Kube Salse v “Soy Cubano”!

Ste pripravljeni, da se potopite v živahni svet kubanske salse? Dobrodošli v “Soy Cubano”! Smo več kot plesna šola, smo prostor, kjer se strast do plesa združuje z avtentičnostjo kubanske kulture. Naša zaveza je, da vam ponudimo edinstveno izkušnjo, kjer se ne boste samo naučili plesati, ampak boste tudi potopili v bogato zgodovino in tradicijo kubanske salse.

Odkrijte Jedro Kubanske Salse:

V “Soy Cubano” ponujamo širok izbor tečajev, zasnovanih za vse starosti, od začetnikov do naprednih plesalcev. Naši mentori so namenjeni temu, da vas naučijo osnovne gibe, karibske ritme in čustveno povezavo, ki določa kubansko salso. Skozi dinamične in zabavne ure vas bomo korak za korakom vodili, da se boste lahko samozavestno odrezali na plesišču.

Zakaj Izbrati Kubansko Salso v “Soy Cubano”?

 1. Strastni Profesionalci: Naši mentorji so profesionalni plesalci z globoko strastjo do kubanske salse. Zavezani so, da svoje znanje in veščine delijo z vami na dostopen in zabaven način.

 2. Prijetno Vzdušje: V “Soy Cubano” se boste počutili kot doma že od trenutka, ko boste vstopili v naš plesni studio. Verjamemo v ustvarjanje prijaznega in prijetnega vzdušja, kjer se lahko sprostite in uživate v učenja plesa.

 3. Raznoliki Urniki: Razumemo, da je življenje lahko zelo zasedeno, zato ponujamo različne urnike tečajev, prilagojene vašemu urniku. Ne glede na to, ali so vam ljubše jutranje, večerne ali vikend ure, imamo možnosti za vas.

 4. Celotni Poudarek: Več kot samo plesne korake, naše ure kubanske salse zajemajo vidike, kot so glasbenost, improvizacija in telesno izražanje. Nudimo vam potrebna orodja, da postanete popoln plesalec, ki se zaveda samega sebe.

Pridružite se “Soy Cubano” Družini Še Danes!

Ali iščete učenje kubanske salse za zabavo, za oblikovanje telesa ali za spoznavanje novih ljudi, “Soy Cubano” je pravo mesto za vas. Potopite se v veselje in energijo kubanske salse, medtem ko se povežete z strastno skupnostjo plesalcev.

Ne čakajte več, da začnete svoje potovanje v svet kubanske salse! Stopite v stik z nami še danes za več informacij o naših tečajih in urnikih. Z odprtimi rokami vas pričakujemo, da plešete, se učite in rastete skupaj v “Soy Cubano”!

DODATNI PAKETI

OSNOVNO

30/na mesec

 • 1 uro na teden
 • 1 Osaba
 • 4 x 60 minut
 • Feature #3
 • Feature #4
most popular
STANDARD

45/na mesec

 • 2x na teden
 • 1 osaba
 • 8x 60 minut
 • Članarina 10€ na leto
 • Spletni tečaji
PREMIUM

60/na mesec

 • 3x na teden
 • 1 osaba
 • 12x 60 minut
 • Članarina 10€ na leto
 • Spletni tečaji

Prijava

  Vrsta plesnega tečaja

  Power LatinoSalsaBachataReggaetonKubanitoRueda de casinoSon

  Potrebujete partnerja?

  Da, jaz imamNimam para

  “V šoli Soy Cubano iz Kopra in sežane vam ponujamo edinstveno izkušnjo učenja kubanske salse. Naši strokovno usposobljeni in strastni instruktorji vas bodo vodili skozi osnove tega čutnega plesa. Začnemo s postavitvijo teže na levo nogo, nato pa z desno nogo stopimo nazaj. Sledi korak na levo s svojo levo nogo, nato pa z desno nogo prinesemo noge skupaj. Nato naredimo korak na desno s svojo desno nogo in spet prinesemo noge skupaj. Ta osnovni korak je temelj kubanske salse. Nadaljujemo z izvajanjem zapleteneješih gibov, kot so zavoji, obračanja in zapeljive figure, ki vam bodo omogočile, da zažarite na plesišču. Pri Soy Cubano smo ponosni na našo predanost kakovosti in strast do plesa ter vam obljubljamo izjemno izkušnjo, polno zabave in učenja. Pridružite se nam in odkrijte čarobni svet kubanske salse v Soy Cubano!”

  Oglejte si druge tečaje in še več

  Dodaj odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *.

  *
  *
  You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>