Tečaji – Tečaj Kubanske Salse

en par plešejo na tečaj kubanske salse v plesni klub soy cubano

Tečaj kubanske salse

Na naši plesni šoli je kubanska salsa več kot le način plesa, je življenjski slog poln ritma in zabave! Z Joséjem in Tino se boste uživeli v živahen svet kubanske salse. Pripravite se na gibanje, smeh in zabavo kot še nikoli do slej! Pridružite se nam v plesnem klubu Soy Cubano in pustite, da vas salsa popelje v prijetno druženje in spoznavanje novih ljudi, preko plesa in zabave.

Ugotovite, kaj je kubanska salsa v “Soy Cubano”!

Ste pripravljeni, da se potopite v živahni svet kubanske salse? Dobrodošli v “Soy Cubano”! Smo več kot plesna šola, smo prostor, kjer se strast do plesa združuje z avtentičnostjo kubanske kulture. Naša zaveza je, da vam ponudimo edinstveno izkušnjo, kjer se ne boste samo naučili plesati, ampak boste tudi potopili v bogato zgodovino in tradicijo kubanske salse.

Odkrijte kubansko salso z nami:

V “Soy Cubano” ponujamo širok izbor tečajev, zasnovanih za vse starosti, od začetnikov do naprednih plesalcev. Naši mentori so namenjeni temu, da vas naučijo osnovne gibe, karibske ritme in čustveno povezavo, ki določa kubansko salso. Skozi dinamične in zabavne ure vas bomo korak za korakom vodili, da se boste lahko samozavestno odrezali na plesišču.

Skupina Soy Cubano, ki pleše latino ples - tečaj kubanske salse

Zakaj Izbrati Kubansko Salso v “Soy Cubano”?

 1. Strastni Profesionalci: Naši mentorji so profesionalni plesalci z globoko strastjo do kubanske salse. Zavezani so, da svoje znanje in veščine delijo z vami na dostopen in zabaven način.

 2. Prijetno Vzdušje: V “Soy Cubano” se boste počutili kot doma že od trenutka, ko boste vstopili v naš plesni studio. Verjamemo v ustvarjanje prijaznega in prijetnega vzdušja, kjer se lahko sprostite in uživate v učenja plesa.

 3. Raznoliki Urniki: Razumemo, da je življenje lahko zelo zasedeno, zato ponujamo različne urnike tečajev, prilagojene vašemu urniku. Ne glede na to, ali so vam ljubše jutranje, večerne ali vikend ure, imamo možnosti za vas.

 4. Celotni Poudarek: Več kot samo plesne korake, naše ure kubanske salse zajemajo vidike, kot so glasbenost, improvizacija in telesno izražanje. Nudimo vam potrebna orodja, da postanete popoln plesalec, ki se zaveda samega sebe.

Urnik

Plesni tečaji salse potekajo v Kopru (Šalara) in v Sežani (športna dvorana)

Ponedeljek (Koper) Torek (Sežana) Sreda (Koper) Četrtek (Sežana)
19:00 - 20:00    Salsa3 20:30 - 21:30    Salsa 1 20:00 - 21:00    Salsa začetniki 19:15 - 20:15    Salsa 2-3
20:00 - 21:00    Salsa 2

Pridružite se “Soy Cubano” Družini Še Danes!

Ali iščete učenje kubanske salse za zabavo, za oblikovanje telesa ali za spoznavanje novih ljudi, “Soy Cubano” je pravo mesto za vas. Potopite se v veselje in energijo kubanske salse, medtem ko se povežete z strastno skupnostjo plesalcev.

Ne čakajte več, da začnete svoje potovanje v svet kubanske salse! Stopite v stik z nami še danes za več informacij o naših tečajih in urnikih. Z odprtimi rokami vas pričakujemo, da plešete, se učite in rastete skupaj v “Soy Cubano”!

DODATNI PAKETI

OSNOVNO

30/na mesec

 • 1 uro na teden
 • 1 Osaba
 • 4 x 60 minut
 • Feature #3
 • Feature #4
most popular
STANDARD

45/na mesec

 • 2x na teden
 • 1 osaba
 • 8x 60 minut
 • Članarina 10€ na leto
 • Spletni tečaji
PREMIUM

60/na mesec

 • 3x na teden
 • 1 osaba
 • 12x 60 minut
 • Članarina 10€ na leto
 • Spletni tečaji

Prijava

  Vrsta plesnega tečaja

  Power LatinoSalsaBachataReggaetonKubanitoRueda de casinoSon

  Potrebujete partnerja?

  Da, jaz imamNimam para

  “V šoli Soy Cubano iz Kopra in sežane vam ponujamo edinstveno izkušnjo učenja kubanske salse. Naši strokovno usposobljeni in strastni instruktorji vas bodo vodili skozi osnove tega čutnega plesa. Začnemo s postavitvijo teže na levo nogo, nato pa z desno nogo stopimo nazaj. Sledi korak na levo s svojo levo nogo, nato pa z desno nogo prinesemo noge skupaj. Nato naredimo korak na desno s svojo desno nogo in spet prinesemo noge skupaj. 

  Ta osnovni korak je temelj kubanske salse. Nadaljujemo z izvajanjem zapleteneješih gibov, kot so zavoji, obračanja in zapeljive figure, ki vam bodo omogočile, da zažarite na plesišču. Pri Soy Cubano smo ponosni na našo predanost kakovosti in strast do plesa ter vam obljubljamo izjemno izkušnjo, polno zabave in učenja. Pridružite se nam in odkrijte čarobni svet kubanske salse v Soy Cubano!”

  Oglejte si druge tečaje in še več

  Kako začeti v Soy Cubano

  Če si pripravljen/a začeti svojo pot v svetu latino plesov, te Soy Cubano čaka. Tukaj je nekaj korakov za začetek:

  1. Vpisni list: Lahko izpolniš vpisni list na spletu ali pa prideš osebno na tečaj, ki te zanim.
  2. Poskusi brezplačni tečaj: Ponujamo brezplačne poskusne tečaje, da lahko izkusiš vzdušje in poučevanje, predenj se prijaviš.
  3. Pridruži se naši družbi: Sledi nam na družbenih omrežjih, da boš obveščen/a o najnovejših novicah, dogodkih in promocijah.
  4. Poleg tega na Soycubano.net ponujamo enako kakovostno poučevanje in strast do kubanske salse, a kar iz udobja vašega doma! Naši spletni tečaji vam omogočajo prilagodljivost učenja v svojem tempu, saj lahko dostopate do videoposnetkov, vaj in interaktivnih virov, ki vam bodo pomagali izboljšati svojo tehniko in uživati v plesu od kjerkoli in kadarkoli.

  Kubanske salse so vrata v svet ritma, kulture in zabave. Na šoli salse Soy Cubano v Sloveniji ti ponujamo priložnost, da se spoznaš s to čudovito izkušnjo. Ne glede na to, ali si radoveden začetnik ali izkušen plesalec, v Soy Cubano boš našel popolno mesto za učenje, rast in uživanje v plesu. Pridruži se nam in odkrij magijo latino plesov!

  One thought on “Tečaji – Tečaj Kubanske Salse

  Comments are closed.