Naše lokacije

ZAKAJ HODIŠ, ČE BI LAHKO PLESAL...

PLEŠEMO V 2 PLESNIH DVORANAH

Plesni tečaji se odvijajo v Kopru in Sežani. Plesne dvorane so velike, zračne z brezplačnim parkiriščem.

PLESNI STUDIO KOPER

Plesna dvorana obsega več kot 400 m². Je zelo zračna in opremljena s klimo, wc prostori in garderobo. Na plesni površini je parket in ogledala. Ima svoj lastni vhod in brezplačno parkirišče ter wifi.

PLESNI STUDIO SEŽANA

Plesna dvorana obsega več kot 400 m². Je zelo zračna in opremljena s klimo, wc prostori in garderobo. Na plesni površini je parket in ogledala. Ima svoj lastni vhod in brezplačno parkirišče.

PLESNI STUDIO SOY CUBANO EMONEC ŠALARA KOPER. VANGANELSKA CESTA 20, 6000, KOPER
PLESNI STUDIO SOY CUBANO SEŽANA STJENKOVA ULICA 14, 6210 SEŽANA

ZDAJ ŽE VEŠ, KJE NAS LAHKO NAJDEŠ....PRIDI! ČAKAMO TE!

KAJ POTREBUJEMO ZA PLESNI TEČAJ?

PLEŠI ZASE NE ZA DRUGE!

Nismo klasična plesna šola, kjer plesni tečaj traja 2 meseca. Pri nas se vpišete in plešete kolokor želite. Nekateri člani so z nami že 15 let, spet drugi so z nami eno sezono (od septembra do junija) in jim to zadošča, da se zabavajo na salsa večerih. Vsako sazono presodimo katera je plesna skupina, ki je za vas najbolj ustrezna.

PLES JE ZABAVNO DELO!

V našem plesnem klubu se skušamo približati vsakomur, ki ima željo do plesa in druženja. Veliko vas je, ki ima službo z nepredvidljivim oz. spremenljivim urnikom, in tako se težko odločite za plesne in ostale tečaje! Pri nas smo poskrbeli tudi za to! Ob predhodnem dogovoru se vzkladimo in najdemo rešitev tudi za vas.

PLES JE SKRITI JEZIK DUŠE!

Ob vpisu v plesni klub Soy Cubano in s plačilom letne članarine, dobite člansko izkaznico in z njo pravico do obiskovanja plesnih tečajev, popuste na ostalih prireditvah in tematskih dogodkih v organizaciji našega kluba in članske cene glede nakupov klubskih artiklov (kapica, majčka, cd, maska…).