Latino DJ

dj jose de cuba v akciji, Latino DJ

Dj Jose d cuba

SALSA – BACHATA – KIZOMBA – LATINO – REGGAETON – LATINO DISCO – DISCO. 70,80,90…

Plesna šola SOY CUBANO je znana po svojih vrhunskih plesnih tečajih in nepozabnih plesnih dogodkih, zdaj pa vam prinašamo tudi ekskluzivne DJ storitve, ki bodo vaše zabave dvignile na višjo raven! Ne glede na to, ali pripravljate latino zabavo v baru, poroko ali poslovni dogodek, smo tu, da poskrbimo za glasbo in vzdušje, ki ga želite.

Latino Zabave v Barih ali Klubih:

Želite oživiti svoj bar ali klub s strastnimi ritmi latino glasbe? Naši izkušeni DJ-ji bodo poskrbeli, da bo vaša zabava nepozabna! Z mešanico salsa, bachata, merengue in reggaeton glasbe bomo poskrbeli, da bo vaše občinstvo na plesišču ostalo do jutranjih ur.

DJ-ji za Poroke:

Vaša poročna zabava zasluži glasbo, ki bo ustvarila nepozabno vzdušje za vas in vaše goste. Naši DJ-ji za poroke bodo ustvarili pravšnjo kombinacijo romantičnih balad, živahnih ritmov in vaših najljubših pesmi, ki bodo dodali čar vašemu posebnemu dnevu.

Latino DJ

Poslovne Zabave:

Za vaš naslednji poslovni dogodek ali team-building aktivnost za vaše zaposlene zaupajte našim DJ-jem, da bodo poskrbeli za glasbo in zabavo. Ne glede na to, ali gre za sproščeno večerno druženje ali bolj formalno prireditev, bomo prilagodili glasbo, da bo ustrezala vašim željam in vzdušju dogodka.

Novoletne Zabave in Druge Posebne Priložnosti:

Obstaja mnogo priložnosti za praznovanje in mi smo tu, da poskrbimo, da bo glasba del vašega nepozabnega doživetja. Za novoletne zabave, obletnice, rojstne dneve ali katerokoli drugo posebno priložnost nas kontaktirajte in ustvarili bomo glasbeno kuliso, ki bo naredila vaš dogodek poseben.

Ostale ponudbe

ANIMACIJA – PLESNI VEČER – IZPOSOJA AVDIA – IZLET – PLESNI TEČAJI – ZASEBNI TEČAJI

dj jose de cuba v akciji, Latino DJ

Latino DJ

Dj Jose d cuba SALSA ...
ski salsa Soy Cubano, Plesne Ekskurzije Soy Cubano

Plesne Ekskurzije Soy Cubano

Plesne Ekskurzije : Plesna Šola ...
soy cubanoskupina na Kubi,varadero

Izlet Kuba 2025

Plesna šola Soy Cubano vas ...
Dj Jose d Cuba

Najemite našega latino DJ-ja za vaš naslednji dogodek

Latino DJ

Iščete izkušenega latino DJ-ja, ki bo popestril vašo zabavo? Ne iščite več kot Plesni klub Soy Cubano. Naš DJ Jose d Cuba je specializiran za salso, bachato, kizombo, latino, reggaeton in latino disco. Zna brati množico in vzdrževati visoko energijo vso noč. Najemite ga za svoj naslednji bar, klub ali poslovni dogodek, poroko ali katero koli posebno priložnost. Pripravite se na ples vso noč ob najboljših latino ritmih v mestu.

  • Glasbene izkušnje in talent: Poudarite svojo kariero DJ-ja in svojo sposobnost, da navdušite občinstvo.
  • Glasbena raznolikost in prilagodljivost: omenite svoj obsežen repertoar in sposobnost prilagajanja željam strank.
  • Strokovnost in storitve za stranke: poudarite svojo predanost zadovoljstvu strank in svojo sposobnost sodelovanja, da bo vsak dogodek uspešen.


Contact

Contact