IL PINGUINO TRS: VROČI RITMI IN PLESNA ZABAVA 5.6!

To je ponavljajoči se dogodek

IL PINGUINO TRS: VROČI RITMI IN PLESNA ZABAVA 5.6!

Vrsta dogodkaPlesni večer v Trs,Plesni večeri05jun8:30 popoldanIL PINGUINO TRS: VROČI RITMI IN PLESNA ZABAVA 5.6!Gelateria Il pinguino Trs, Molo della Pescheria, 1, 34123 Trieste TS, Italia8:30 popoldan(GMT+02:00)

Podrobnosti dogodka

🌴 Poletna Otvoritvena Zabava! 🌴

Pridružite se nam pri praznovanju prihoda poletja s pravo zabavo ob ritmih latinske glasbe, salse, bachate in reggaetona. “IL PINGUINO Dogodek se bo odvijal vsako poletno sredo, začenši 29. maja.

📅 Datum: 5. junij in vsaka poletna sreda 🕣 Čas: Od 20:30 dalje 🎧 DJ José de Cuba bo ustvarjal vročo glasbeno vzdušje 💃 Animacija “SOY CUBANO” bo poskrbela za dodatno zabavo

📍 Lokacija: Molo della Pescheria, 1, 34123 Trst, Italija

📞 Za rezervacijo mize pokličite Joséja na 041 562 334 ali (WhatsApp).

🌧️ Opozorilo: V primeru dežja bo dogodek odpovedan.

Ne zamudite te priložnosti za nepozabno noč plesa in zabave pod zvezdnatim nebom poletja! 🎉

zabava na terasa s pogledom na tržaško morje z latinsko večer
zabava na terasa s pogledom na tržaško morje z latinsko večer – Trs

Evento Salsa z DJ José de Cuba: “Soy Cubano”

Živahno mesto se pripravlja na nepozabno noč z najbolj pričakovanim salsa dogodkom leta: “Soy Cubano”, ki ga bo predstavil priznani DJ José de Cuba. Ta dogodek obljublja, da bo praznovanje kubanske glasbe, kulture in plesa, ki združuje ljubitelje salse od vsepovsod za edinstveno izkušnjo.

DJ José de Cuba je znan po svoji sposobnosti mešanja tradicionalnih ritmov salse s sodobnimi pridihi, s čimer ustvari naelektreno vzdušje, ki vse spravi pokonci in zapleše. Z impresivno kariero in neprimerljivo strastjo do kubanske glasbe je José osvojil odre po vsem svetu in s seboj prinesel pristen okus Kube.

Kaj lahko pričakujete:

Glasba v živo: za glasbo bo skrbel DJ José de Cuba, ki zagotavlja izbor najboljših salsa pesmi, od nepozabnih klasik do najnovejših uspešnic.

Plesni tečaji:

Pred začetkom zabave bo brezplačen plesni tečaj za vse stopnje, ki ga bodo poučevali profesionalni inštruktorji, ki vam bodo pomagali izpopolniti korake.
Praznično vzdušje: Dogodek bo okrašen s tipičnimi kubanskimi okraski, kar bo ustvarilo pristno in prijetno vzdušje. Poleg tega bosta na voljo kubanska hrana in pijača za popolno doživetje.
Posebni gostje: Prisotni bodo gostujoči plesalci in umetniki, ki bodo ves večer ponujali spektakularne predstave.

Kako dobiti:

Prizorišče dogodka se nahaja na Molo della Pescheria, 1, 34123 Trieste TS, Italia, dostopno prek [Vstavi možnosti prevoza, kot so podzemna železnica, avtobus, razpoložljivo parkirišče].

Vstopnice:

Vstopnice so na voljo na [Vstavi platformo za prodajo vstopnic], s skupinskim popustom in možnostjo nakupa vnaprej. Ne zamudite svojega!

Zaključek:

“Soy Cubano” z DJ Joséjem de Cubo je več kot zabava, je praznovanje bogate kubanske kulturne dediščine in priložnost, da se potopite v strastne ritme salse. Ni pomembno, ali ste izkušen plesalec ali preprosto obožujete kubansko glasbo in vzdušje, to je večer, ki ga ne boste želeli zamuditi. Čakamo vas, da skupaj preživimo nepozaben večer!

Za več informacij in novosti spremljajte DJ José de Cuba na njegovih družbenih omrežjih: jose de Cuba

Poleg tega na Soycubano.net ponujamo enako kakovostno poučevanje in strast do kubanske salse, a kar iz udobja vašega doma! Naši spletni tečaji vam omogočajo prilagodljivost učenja v svojem tempu, saj lahko dostopate do videoposnetkov, vaj in interaktivnih virov, ki vam bodo pomagali izboljšati svojo tehniko in uživati v plesu od kjerkoli in kadarkoli.

Zdaj, ko veste več o salsi, vas vabimo, da se pridružite naši skupnosti na Soycubano.si in Soycubano.net, da raziščete, se učite in uživate v čudovitem svetu kubanskega plesa. Ne glede na to, kje ste, vam obljubimo nepozabno plesno izkušnjo polno ritma, zabave in strasti!

Gelateria Il pinguino Trs

Lokacija

Gelateria Il pinguino Trs

Molo della Pescheria, 1, 34123 Trieste TS, Italia

Drugi eventi

Čas

junij 5, 2024 8:30 popoldan(GMT+02:00)

Organizator

blank

Soy Cubano Staff

Plesni klub Soy Cubano je bil ustanovljen 03. 12. 2003. Nastal je na pobudo ljubiteljev latinskoameriških plesov. Namen kluba je vzpodbujati plesno dejavnost in prispevati k popestritvi in dopolnitvi tovrstne plesne kulture. Svoj namen in cilje uresnicujemo s pomočjo članov plesnega kluba Soy Cubano.

Nauči se več

Pridobite navodila