Sobota 1.6 Rueda de Casino

Pozor, ljubitelji plesa in željni zabave!

Čas je, da stresete prah s čevljev in si nadenete najlepši nasmeh, saj bo v soboto, 1. junija, ob 18. uri na Mestnem trgu Piran.
Kaj imamo pripravljeno? Plesni dogodek, kakršnega še ni bilo! Govorimo o noči, polni okusa, ritma in čistega veselja z našim igralniškim kolesarskim plesom in kubansko salso. Od najosnovnejših gibov do najnaprednejših trikov, vsi so dobrodošli, da se pridružijo zabavi!

Pripravite se na premikanje bokov, sklepanje novih prijateljstev in čudovit čas pod zvezdami. Ne glede na to, ali ste strokovnjak za ples ali samo želite poskusiti nekaj novega, to je vaša priložnost, da zablestite!

Zabava se tu ne konča. Po uri intenzivnega plesa si bomo od 19.30 do 20.30 privoščili oddih za polnjenje baterij in okusno večerjo. A brez skrbi, zabava se bo nadaljevala v hotelu Tartini v Piranu od 20.30 do 1.00 z več glasbe, plesa in zabave!

Vstop je brezplačen, zato zberite svoje pleme plesalcev in se nam pridružite na noči, ki obljublja, da bo epska. Prinesite svojo najboljšo energijo in pustite, da vas glasba popelje na potovanje, ki ga ne boste nikoli pozabili!

Datum: sobota, 1. junij 2024
Čas: (18.00-19:00) (20:30-01:00)
Lokacija: Mestni trg Piran, Slovenija

Ni izgovorov, da ne plešete! Se vidimo na stezi!

Z ljubeznijo in veliko ritma,

STAFF SOY CUBANO SLOVENIJA
SALSA LEMON AUSTRIA