!Bienvenidos al club Soy cubano!

DOBRODOŠLI V PLESNI KLUB SOY CUBANO

V naši plesni šoli je kubanska salsa več kot zgolj plesni stil; je življenjski slog, poln ritma in zabave! Odkrijte z nami vznemirljiv svet kubanske salse.

AKTUALNE NOVICE

“Odkrijte vznemirljive tečaje kubanske salse in plesne dogodke, ki jih organizira plesna šola Soy Cubano. Od začetniških tečajev do dogodkov, naša stran vas ohranja na tekočem z zadnjimi novicami iz sveta latinskega plesa. Pridružite se nam in dovolite, da vas kubanska salsa prevzame s svojim nalezljivim ritmom in strastjo!”

Individualni tečaji
Tečaj reggaeton
Power Latino-solo

Naši tečaji

V Plesni šoli Soy Cubano ne gre samo za učenje plesnih korakov, temveč za celotno plesno izkušnjo. Naši učitelji in navdušenci vam bodo pomagali razviti vaše plesne sposobnosti, v paru in lahko tudi samo zaplešete z nami nudimo fleksibilne urnike, ki se prilagajajo vašemu življenjskemu slogu ter prijetno in sproščeno vzdušje, kjer se lahko sprostite in uživate v plesu.

15% OFF

EDINSTVENA PONUDBA ZA NOVE PRIJAVE

Odkrijte strastni ritem kubanske salse in latinskega plesa v naši plesni šoli! Septembra 2024 vas vabimo, da se nam pridružite s 15% popustom pri novih prijavah. To je vaša priložnost, da se potopite v živahni svet kubanske salse in drugih latinskoameriških plesov! Rezervirajte svoje mesto za tečaje do 30. julija in si zagotovite ekskluziven popust. Z izkušenimi inštruktorji ter prijetnim vzdušjem vam zagotavljamo zabavno in poučno izkušnjo. Ne zamudite te edinstvene ponudbe in začnite svojo pot spoznavanja latinskega plesa! Pridružite se nam in dovolite, da vas glasba popelje v svet latinske glasbe!

KUPI ZDAJ

VAŠA EKIPA

"Dva izkušena in predana kubanska inštruktorja plesa, strokovno osredotočena na izboljšanje vašega plesnega znanja in navdušenja, da vaše plesne sposobnosti dvigneta na višjo raven."

Tvoja plesna šola Soy Cubano v Sloveniji

Uvod:

Dobrodošli v Soy Cubano, vašem kraju za potapljanje v živahno kulturo in strasten ples Kube v Sloveniji. Od naše ustanovitve leta 2003 smo bili pionirji pri poučevanju kubanske salse in latinskega plesa v regiji Koper in Sežana.

Tina Cencic
Tina Cencic

Pomočnik in trener

Jose Garcia
Jose Garcia

Salsa trainer

DODATNI PAKETI

OSNOVNO

30/na mesec

 • 1 uro na teden
 • 1 oseba
 • Članarina 10€ na leto
 • Spletni tečaji
priljubljena
STANDARD

45/na mesec

 • 2x na teden
 • 1 oseba
 • Članarina 10€ na leto
 • Spletni tečaji
PREMIUM

60/na mesec

 • 3x na teden
 • 1 oseba
 • Članarina 10€ na leto
 • Spletni tečaji

NAŠ IZDELEK

Metus lectus nonummy maecendolor phasellus torquent eget nunc HALO KAJ JE TO?

OSTALA PONUDBA

"Potopite se v ritem in strast kubanske salse in še več z našimi storitvami, ki slavijo kubansko kulturo in ples."

01
SALSA IN BACHATA "PLESNE VAJE ZA PARE IN TUDI SAME"
Salsa in Bachata! Najbolj priljubljeni karibski plesi. Sproščen in dinamičen ritem Salse na eni strani, ter po drugi strani romantične in nežene melodije Bachate.
01
ORGANIZIRAMO PLESNE DOGODKE & DJ LATINO
"Oživite svojo zabavo z našimi DJ-ji in animacijo! Nepozabne glasbene izkušnje in vrhunska zabava zagotovljena. Rezervirajte zdaj in ustvarite nepozabne trenutke na vašem naslednjem dogodku!"..Preverite več
02
ORGANIZACIJA IZLETOV
"Odkrijte čarobnost Kube skozi naše izlete s plesom! Poiščite lepote otoka in se naučite plesnih korakov lokalnih stilov. Doživite pravo Kubo z nami!
05
NUDIMO ZASEBNE TEČAJE PLESA DOMA
Darilni boni Soy Cuban so vse bolj priljubljeno darilo. Največkrat jih podarimo za rojstne dneve, obletnice ali ob poroki... Za to so še posebej primerni in unikatni, saj imamo doma vsi dovolj materialnih izdelkov. Prejemnik našega darilnega bona bo poleg užitka ob plesu naredil še nekaj za svoje zdravje in dobro počutje.
03
TRGOVINE SUVENIR SOY CUBANO
"Ponujamo edinstvene spominke iz naše plesne šole: polo majice, darilne kartice in vstopnice za dogodke. Ohranite spomine in delite radost plesa s svojimi najbližjimi!"
02
SALSA SOLO - VADBA SOLO "PLESNI VAJE ZA SAMSKE"
"Odkrijte svobodo plesanja brez partnerja z našimi lekcijami Salsa Solo! Raziskujte vse kubanske in karibske ritme v eni uri zabave in učenja. Pridružite se nam danes in občutite energijo plesišča sami!"

KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE

Hvala za vašo oceno in ker ste nas izbrali za učenje kubanske salse! Zelo smo veseli, da ste uživali v naših predavanjih. Upamo, da se kmalu vidimo na plesišču!

Humberto Cabrera

José e un grande professore, abiamo imparato tanto anche molto divertimento

Gioia De Gioia

Bravissimo insegnante

vanessa mezgec

Fantastico, divertente, rilassante, coinvolgente...devi provare, non si puo' descrivere con le parole🤩💃🎵🎶🎼

Veste kje smo?

Plesni studio v Kopru (Emonec). Dvorana meri približno 300 m2 in Plesni studio Sežana pa 200 m2. Plesne dvorane so zelo dobro opremljene z ogledali, kvalitetnim ozvočenjem, klimatizacijo in prezračevanjem. Imamo tudi garderobo in sanitarije ter predprostor, kjer se lahko naši člani družijo in dobijo vse informacije o delovanju kluba.

PLESNI STUDIO V KOPRU
LOKACIJA

Vanganeska cesta 20, 6000, Koper

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon : + 386 41 562 334

Email : soycubano@siol.net

Naše ure

PON 18::00 – 21:00

SRE  19:00 – 22:00

Sledi nam

PLESNI STUDIO SEŽANA

LOKACIJA

Kosovelova ulica 5A, 6210 Sežana

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon : + 386 41 562 334

Email : soycubano@siol.net

Naše ure

TOR 18::15 – 21:00

ČETR  18:00 – 21:00

Pridruži se nam:

Če ste pripravljeni odkriti vznemirljivi svet kubanske salse in latinskega plesa, ne iščite več! Pridružite se nam v Soy Cubano in nam dovolite, da vas popeljemo na nepozaben popotovanje skozi glasbo, ritem in kulturo Kube. Čutite toplino otoka v srcu Slovenije s Soy Cubano! Upam, da vam bo ta prevod koristen. Če potrebujete dodatno pomoč ali prilagoditve, kar vprašajte!

  Vrsta plesnega tečaja

  Power LatinoSalsaBachataReggaetonKubanitoRueda de casinoSon

  Potrebujete partnerja?

  Da, jaz imamNimam para

  Prijavite se zdaj

  Kaj se dogaja v SOY CUBANO

  Tukaj predstavljamo vse dogodke in plesne zabave.