Organiziramo

- plesne vaje za clani
Plesne vaje predvsem karibskih plesov (KOPER, NOVA GORICA, PROSEK, OPČINE);
v paru - kubanska salsa, merengue, bachata, kizomba, rueda de casino
brez para oz. solo vadba - reggaeton, batuka in power latino
- plesne večere
Plesni večeri so organizirani večeri z latino glasbo in DJ-jem. Organiziramo jih minimalno dvakrat tedensko skozi celo leto. Nudimo različno glasbo; kubansko popularno, moderno, latino house, latino komercialno glasbo …
- animacijo za clani
Animacija je sestavni del plesnega večera, kjer animator povabi publiko k sodelovanju tako, da jim pokaže prve korake karibskih plesov in ostale skupinske plese. Zanimivo je tako za plesalce, kot za začetnike. Primerno tudi za rojstne dneve, privat zabave in za poslovne zabave.
- nastope
Plesni klub ima tako imenovano ANIMACIJSKO SKUPINO ter skupino "POWER LATINO SHOW". Skupini sta namenjeni za nastope na različnih dogodkih in za različne namene.
S ponosom lahko povemo, da je bila skupina power latino show večkrat v oddaji DOBRO JUTRO (TV slovenija 1), poleg privat zabav nastopa v večjih nakupovalnih centrih, kot  Planet Tuš, Supernova, Mercator. Decembra 2013 je promovirala novo kolekcijo v centru Coin.
Animacijska skupina ponuja poleg predstavitvenih plesnih nastopov tudi cabaret show in nastop atraktivnih karibskih plesov s kostumi. Nastopali so tako na dogodkih organiziranih iz stani obalnih obcin, kot tudi v Ljubljani in ostalih mestih po sloveniji, ter na privat zabavah itd.
- tradicionalni dogodke za clani
Cuban salsa Festival (avgust), Noche cubana (julij), Produkcija Soy Cubano (junij), Piknik (maj), Rojstni dan Soy Cubano (običajno januar, vendar letos, ob 10. obletnici bo izjemoma junija 2014),
- potovanje za clani
Plesno in kulturno-zgodovinsko potovanje na Kubo z agencija Hit tour NGorica
- plesne delavnice