Kdo smo

KAJ JE PLESNI KLUB SOY CUBANO?

Plesni klub Soy Cubano je bil ustanovljen 03. 12. 2003. Nastal je na pobudo ljubiteljev latinskoameriških plesov. Namen kluba je vzpodbujati plesno dejavnost in prispevati k popestritvi in dopolnitvi tovrstne plesne kulture. Svoj namen in cilje uresnicujemo s pomočjo članov plesnega kluba Soy Cubano.   

KAKO POSTATI čLAN PLESNEGA KLUBA SOY CUBANO?

član plesnega kluba Soy Cubano lahko postane vsak, ki bi rad bolje spoznal ples latinskoameriške glasbe. Kdor želi postati član, mora klubu predložiti pristopno izjavo, v kateri izrazi željo postati član kluba, ter se zaveže, da bo deloval v skladu s statutom kluba in plačeval članarino.

KDO JE NAS UČITELJ IN MENTOR?

Jose Agustin Garcia Trujillo se je rodil v Havani (Kuba). Študiral je na Cia tur - Centro internacional de animacion na Kubi. Po končanem študiju se je specializiral kot plesni učitelj karibskih plesov. Delal je v Varaderu kot turistični animator in poučeval ples.
Leta 2000 je podpisal pogodbo s športnim centrom iz Nizozemske, kjer je učil salso do leta 2003. Izpopolnil se je na področju aerobike in si pridobil licenco kot inštruktor latino in step aerobike, ter boa in indoor cyclinga. Jose ni samo učitelj plesa, v klubu je dejaven tudi kot koreograf, idejni vodja dogodkov ter DJ in animator večerov. S svojim profesionalnim pristopom, pozitivno energijo in karizmo povezuje ljudi predvsem skozi ples.

KJE SMO?

Nahajano se v Kopru (Arena Bonifika), Cesta Zore Perello Godina 3 (III.nadstropnje, borilnica IV).
Dvorana meri cca 150m2. Plesna dvorana je lepo opremljena z ogledali, kvalitetnim ozvočenjem, klimo, ventilacijo. Imamo tudi garderobo s tusom in sanitariji ter predprostor, kjer se lahko nasi člani družijo in dobijo vse informacije o delovanju kluba.

KONTAKT

GSM: 00386 41 562 334 (JOSE)
GSM: 00386 40 439 432 (TINA)     
Elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

View the embedded image gallery online at:
http://soycubano.si/index.php/kdo-smo#sigProGalleriae8d154473d