Odkrijte Najboljše Glasbe v Naši Skupini na Telegramu!

Ste ljubitelj glasbe, ki nenehno išče nove melodije, s katerimi bi razvajali svoja ušesa? Potem ste na pravem mestu! Vabimo vas, da se pridružite naši ekskluzivni skupnosti na Telegramu, kjer boste lahko dostopali do neverjetnih seznamov predvajanja, odkrivali nastajajoče umetnike in delili svoje najljubše pesmi z drugimi navdušenci nad glasbo.

Kaj Ponujamo?

V naši skupini na Telegramu se posvečamo raziskovanju vseh glasbenih žanrov, ki si jih lahko zamislite. Od večnih klasik do najnovejših trendov boste našli skrbno izbrane sezname predvajanja, ki bodo zadovoljili vaše najbolj zahtevne okuse. Iščete sprostitev ob ambientalni glasbi ali želite poslušati najnovejše uspešnice? Mi smo tu za vas!

Prednosti Pridružitve:

 • Glasbena Raznolikost: Odkrijte različne žanre in spoznajte pesmi, ki jih morda še nikoli niste slišali.
 • Izmenjava Okusov: Delite svoje najljubše pesmi in poiščite priporočila drugih strastnih ljubiteljev glasbe.
 • Redne Posodobitve: Redno osvežujemo naše sezname, da vas obveščamo o najnovejših trendih in glasbenih uspešnicah.
 • Prijateljsko Okolje: Pridružite se skupnosti, kjer se ceni strast do glasbe in deli navdušenje nad odkrivanjem novih zvokov.

Kako Se Pridružiti?

Enostavno je! Kliknite na spodnjo povezavo, da se pridružite naši skupini na Telegramu in se potopite v svet fascinantnih melodij: [Povezava do Vabila v Skupino na Telegramu].

Ne zamudite priložnosti, da postanete del te živahne glasbene skupnosti. Pridružite se nam še danes in začnite uživati v glasbi na popolnoma nov način. Vabljeni!

Ne pozabite, glasba je zvočna kulisa naših življenj. Pridružite se naši skupini na Telegramu in odkrijte melodije, ki bodo popestrile vaš svet!

Se vidimo na Telegramu!

Staff SOY CUBANO

Podarite Ritem in Strast z Darilnimi Karticami za Ples v Plesne Šole “Soy Cubano”!

Iščete edinstveno darilo, ki bo prebudilo strast do plesa pri vaših najdražjih? Darilne kartice plesne šole “Soy Cubano” ponujajo izjemno izkušnjo, ki bo obdarjencu omogočila, da se potopi v vznemirljiv svet latinske glasbe in plesa.

Prilagodljive Možnosti Darilnih Kartic:

 1. Darilna Kartica v Vrednosti 30 evrov (4 obiski v enem mesecu): Odlična za začetek meseca polnega ritma in zabave s štirimi razburljivimi urami plesa.
 2. Darilna Kartica v Vrednosti 45 evrov (8 obiskov v enem mesecu): Ponuja možnost, da uživate v osmih obiskih v enem mesecu, izpopolnjujete svoje gibe in uživate v celoti.
 3. Darilna Kartica v Vrednosti 60 evrov (8 obiskov v 2 mesecih): S to možnostjo pridobite prilagodljivost za razporeditev osmih obiskov v obdobju dveh mesecev, prilagojenih vašemu urniku in življenjskemu ritmu.
 4. Darilna Kartica v Vrednosti 120 evrov (12 obiskov kadarkoli želite): Ta kartica vam omogoča, da uživate v dvanajstih obiskih plesne šole “Soy Cubano” kadarkoli, ki vam najbolj ustreza.

Zakaj Izbrati Darilne Kartice “Soy Cubano”?

 1. Edinstvena Plesna Izkušnja: Doživite navdušenje ob učenju latinskega plesa v zabavnem in prijaznem okolju.
 2. Prilagodljivost in Raznolikost: Z različnimi možnostmi obiskov lahko prilagodite svojo izkušnjo glede na svoje urnike in preference.
 3. Originalno in Nepozabno Darilo: Presenetite svoje najdražje s darilom, ki jim bo omogočilo plesati ob ritmu glasbe in se povezati z kubansko kulturo.

Kako Pridobiti Vašo Darilno Kartico:

Obiščite našo spletno stran ali nas obiščite v plesni šoli “Soy Cubano”, da pridobite darilno kartico, ki najbolje ustreza vašim potrebam ali željam vaših najdražjih. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala izbrati popolno opcijo!

Kupite Zdaj in Podarite Ples, Ritem in Zabavo!

Ne čakajte več, da obdarite nekaj nepozabnega. Z našimi darilnimi karticami boste omogočili nekomu, da se potopi v vznemirljiv svet latinske glasbe in plesa v “Soy Cubano”.

Podarite gibanje, veselje in povezovanje s našimi darilnimi karticami za ples! Kupite še danes in razveselite nekoga s plesom in veseljem!

Staff SOY CUBANO

GREMO NA KUBO FEB 2024!!

Pozor ljubitelji Kube. Zaradi množičnega povpraševanja in ker nekateri niste mogli priti, imamo dodatno srečanje za Kubo!!!
Za več informacij pokličite +386 40439432 Hvala

 • LA HABANA
 • PINAR DEL RIO
 • VINALES
 • SANTA MARIA
 • MATANZAS
 • CARDENAS
 • VARADERO CITY
 • TRINIDAD
 • CIENFUEGOS
 • SANTA CLARA.
Maximalno število potnikov: 25
Datum odhoda 27 feb – 12 mar 2024
Dolžina potovanja: 14 dni
Torek, 27 feb.   06:25 09:10.   Venice(VCE) T – Madrid(MAD) T4IB3249 . Airbus A320 (2h 45min).
Change of terminal: Arrival 4 Madrid (MAD) – Departure 4S Madrid (MAD): Arrival at T4S – Departure from T4
12:00 16:30 Madrid(MAD) T4S – Havana(HAV) T3 IB6621 . Airbus A330-200 (10h 30min)

PROGRAM:

Eden od razlogov, da Kubo obišče letno veliko turistov, pretežno iz Evrope je nedvomno prijetno sonce, dolge peščene plaže, svetovno znan tobak in rum, neokrnjena in bogada narava, temperamentni in pozitivni kubanci ter bogata arhitektura.

Kuba je zelo raznolika in vredna ogleda, zato je naše potovanje dolgo 14 dni. Obisk Kube je razdeljen na dva dela. Naše potovanje obsega 1 teden v Havani (apartmaji) z zajtrkom, v tem tednu bomo obiskali Vinales – Pinar de l Rio. Drugi teden gremo na polotok Varadero (all inclusive hotel) v slednjem bomo preživeli dan v Trinidadu – Santa Clara in ostale aktivnosti.

Program je kulturno-zgodovinski in glasbeno-rekreativni. Tako smo za obdobje našega bivanja na Kubi izbrali kulturna, znamenita in sprostitvena mesta. Prvi del potovanja prezivimo v glavnem mestu Havana. Havana je že samo po sebi zelo bogato mesto tako v kulturi, kot seveda vedno bolj tudi v zabavi in plesu. Tam bomo začutili pravo kubansko življenje, njihov temperament in ritem, ki je tako drugacen od nasega. Drugi del potovanja bomo preživeli v Varaderu. Varadero je turistični polotok, ki se razprostira na nekaj več kot 20 kilometerski peščeni plaži z veliko hotelov, diskotekami, bari, znamenitim parkom Josone, tipično tržnico s suvenirji, delfinarijom in urejeno okolico.

 • Dan 1 (27.02): Odhod ob cca. 02:30 (Obala – Koper) Slovenija-Benetke-Madrid-Havana. Avtobusni preivoz do letališča v Benetkah (Italija), od koder bomo poleteli proti Madridu, tam prestopili in poleteli v Havano (Kuba). Ob 16:30prevoz do Casas Particulares, kamor bomo prispeli cca. Ob 18.00. Za avtobusni prevoz (slo-ven)se bomo zmenili na sestanku in sicer, če bo divolj kandidatov.

 • Dan 2 (28.02): Po zajtrku bomo ob 9.30 imeli informativni sestanek, nato se bomo sprehodli po novi Havani do Coopelie (sladoledarna), kjer se bomo vkrcali v Coco taxi-je. Peljali se bomo do stare Havane. Tam bomo imeli voden ogled; La Habana Vieja –Castillo de la real fuerza- Plaza de Armas – Plaza de la Catedral-Boteguita del medio-Callejon del chorro-Hotel Ambos Mundos…Po izletu cca. ob 14.00 imamo kosilo, za tem prosto popoldne. (cca 5h)Po želji skupine oz. posameznikov se večer prezivi v ritmu salse!

 • Dan 3 (29.02): : Po zajtrku se bomo ob 9.30 odpravili na sprehod po Maleconu. Hodili bomo ob obali do Hotel naciónal. Tam se bomo za 30 min ustavili, si privoščili kokteil ter poslikali pogled na havano in luči Floride.Nato se bomo s starimi ameriškimi avti odpravili na ogled obrobja Havane. Za tem se bomo ustavili na Plaza de la revolucíon (15 minut za slike), ogledali pa si še bomo Cementerio de Colon, bosque de Havana. Izlet bomo zaključili v Parque de la Fraternidad, od tam se bomo sprehodili po centru in si ogledali še nekaj znamenitosti, npr. ( Capitolio, tienda Partagas, calle Prado, bar Floridita, museo de la revolucíon…). Po izletu cca. Ob 14.00 imamo kosilo, za tem prosto popoldne. (cca 5h)Po želji skupine oz. posameznikov se večer preživi v ritmu salse!

 • Dan 4 (1.02):  Po zajtrku, ob 10.00 se bomo z avtobusom odpeljali na plažo v bližini Havane– Santa Maria del mar, kjer lahko uživamo lepote sonca in morja Kube (traja od 10.00 do 17.00).Večer je predviden v Tropicana Show (po zelji).

 • Dan 5 (2.03): Izlet v Pinar del Rio. Znamenita provinca kubanskega tobaka z ogromnimi plantažami, saj prav tu kubanci proizvedejo več kot polovico vseh cigar. Po želji si lahko ogledamo tudi tovarno cigar. Izlet traja cel dan!

 • Dan 6 (3.03): Ob 9.30 se bomo vkrcali na avtobus, ki nas bo zapeljal do puerto de Havana, od koder se bomo sprehodili do mercado de la artesania, kjer bomo lahko kupili suvenirje. Peljali se bomo do stare havane. Tam bomo imeli voden ogled, Po izletu cca. ob 14.00 imamo kosilo, za tem prosto popoldne. Po želji skupine oz. posameznikov se večer prezivi v ritmu salse!

 • Dan 7 (4.03): Prost dan za individualne sprehode, nakupe suvenirjev ali Mercado artesanal.Zadnjo noč v Havani bomo organizirali po želje.

 • Dan 8 (5.03): Po zajtrku gremo v turistični kraj Varadero. Namestitev v Hotel***. Check in ob 14:30 prost popoldan za sprostitev na plazi in/ali tecaji plesa. Po večernem programu ob 23:00, nadaljujemo večer na odprtem z glasbo v baru “Calle 62”. Salsa, merengue in romanični bolero, nam bodo polepšali večer.

 • Dan 9 (6.03): Po zajtrku se bomo ob 9.00 dobili na recepciji hotela. Nato se bomo sprehodili po mestu Varadero, v hotel pa se bomo vrnili ob obali in sicer ob cca.11.30. Prosto popoldan na plaži in učne ure plesa (po želji). Uživamo lahko tudi, ob večernem programu hotela.

 • Dan 10 (7.03): Po zajtrku se bomo z avtobusom ali taksijem (odvisno od prijavljenih na potovanju) odpravili v mesto Cardenas in Matanzas. Zanimivo kolonialno mesto, kjer se še danes ljudje prevažajo s kočijami kot v 17 st. in s starimi kolesi ali (Letos je novost, da organiziramo potapljaški izlet s tipičnim kosilom iz Varadera) nato pa bomo ob 15. uri v hotelu, da uživamo na plaži in dobri glasbi.)

 • Dan 11(8.03): Po zajtrku se bomo s turističnim avtobusom odpravili v Santa Clara(CHE GUEVARA), kjer si bomo ogledali muzej, znan spomenik ter nagrobnico Ernesta Che Guevara. Sledi izlet v Trinidad, eno naj starejših mest na Kubi znano kot muzejsko mesto. Izlet trajacel dan (po želji)

 • Dan 12(9.03):  Po zajrtku – rekreativni dopoldan. Organizirali bomo turnir v beach volleju, sprostitev na plaži, kjer boste lahko izkoristili vse možnostri all inclusive ponudbe. Popoldan tečaj salse, glasba in ples.  Po večernem animacijskem programu bomo zadnji večer v Varaderu preživeli v znani diskoteki, kjer lahko plešemo ter se zabavamo.

 • Dan 13(10.03): S Tour busom bomo obvozili celoten polotok Varadero.

 • Dan 14(11.03): Prost dan za individualne sprehode, nakupovanje spominkov ali Mercado artesanal ali pa lahko izkoristimo za izlet crucero de sol (izlet z katamaranom, srečanje ter druženje z delfini, snorkling). (po želji)

 • Dan 15(12.03): Prost dan za priprave na odhod iz hotela Odhod na letališče ob 16:30 Transfer na letališče in po opravljenih carinskih formalnostih polet proti Madridu ob 19:30. prihod v Benetke 12.mar ob 15.10

Torek, 12 mar 9:30 Havana(HAV) T3 – Madrid(MAD) T4S IB6620  Airbus A330-200 (9h 5min).

Change of terminal: Arrival 4S Madrid (MAD) – Departure 4 Madrid (MAD): Arrival at T4 – Departure from T4S Stop at Madrid MAD – Long connection time: 3h 5min.

Sreda 12:40 15:10 Madrid(MAD) T4 – Venice(VCE) T IB3262 . Airbus (2h 30min).

Cena vključuje:

 • Letanska karta VENEZIA – MADRID – HAVANA in nazaj.
 • 7 nočitev v Hotel*** v Varadeu na bazi all inclusive.
 • 7 nočitev v Casa particular v Havane na bazi zajtrka.
 • Transfer s turističnim avtobusom do hotela v Varaderu in Havani in nazaj na letališče.
 • Prevoz na plazo Santa maria
 • Izlet s turističnim avtobusom po Havani.
 • Voden Izlet v Old Habana.
 • Voden Izlet v Nova Habana.
 • Transfer s turističnim avtobusom do hotela v Varaderu in Havani in nazaj na letališče.
 • Izlet Varadero city.
 • Voden snorkeling & kosilo Varadero ali izlet Matz Cadernas 
 • Izlet s turističnim avtobusom po varaderu
 • Letališčne takse, (turisticna viza), oragizacija in spremstvo

Cene ne vključuje: (po zelji)

 • Avtobusni prevoz do letališča v Benetkah in nazaj, (po želji)
 • Izlet Pinar del Rio (po želji) 70 e
 • Izlet Trinidad in Santa clara (po želji) 95 e
 • Tropicana Show (po želji) 75 e
 • Sencnik ter lezalnik na plazi, v havani 3-5e

Zanimivo:

 • Menjava: 1 euro= cca 200-230 pesos
 • Casa de la musica (po želji) 10-20 e
 • Muzej (po želji) 2-5 e
 • Tipično kubansko kosilo (riž, fižol, piščanec, solata) 5 -12e
 • Pizza, testenine.. cca 7 -10e
 • Cuba libre 2- 5 e
 • Pivo “cerveza” 1- 2e
 • Rum (0,75L) 3,5 e
 • Vino (0,75L) 13 e
 • Cigarete 3-5 e
 • Cigare 50-70 e (paket s 25 cigarami) cena zavisi o od znamke
 • Kava v lokalu 1.50 e

Prevoz:

 • Taxi 1 e/km
 • Najem automobila 100-150 e na dan
 • Avtobus po mestu – samo za kubanc
 • Turistični avtobus – Na Kubi je drugačen sistem kot pri nas.
 • Zaposleni v agencijah dobijo plačo cca 15-30e , tako da živijo od dobre storitve in zadovoljnih strank. Pri vozniku je običajno košarica oz. lonček v katerem v kolikor si z vodičem zadovoljen pustiš 0,5-1 cuc.

Suvenir:

 • Majhni spominki 1-3 e
 • Majca cca 8-15 e
 • CD original 10 -20 e , CD kopije 2 e
 • Muzika: Na Kubi je veliko lokalov v katerih igrajo muzikanti – muzika v živo. Njihov zaslužek je napitnina    strank. Običajno je to 0,5 e
 • Telefo: V hotelu 4-5 emin
 • Electrika: 110 volt
 • Wifi: 1-1,50e – 1 ura

Program izvajamo v sodelovanji z turisticnimi agencijami tako doma (Hit tours), kot na Kubi (Cuba tour Habana), za vaso sigurnost in bolj kvalitetno potovanje!

Rezervirajte termin za več informacij o cenah in ostalih podrobnostih. +38640439432 Tina ali soycubano@siol.net

JERUSALEMA KOREOGRAFIJA NAJBOLJ POPULARNA V KLUBU

Gasilke in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Šentjur so na YouTubu objavili videoposnetek, ki tokrat prikazuje svoje druge, plesne veščine.

V zabavni koreografiji so zaplesali na pesem Jerusalem južnoafriškega DJ-ja Master KG, ob posnetku pa zapisali: »V mesecu požarne varnosti smo gasilci zelo aktivni. Tokrat se vam predstavljamo malo drugače. Sprejeli smo plesni izziv.